Täsmärekry: Barona

Barona etsii jatkuvasti joukkoonsa motivoituneita työntekijöitä mielenkiintoisiin työtehtäviin eri puolelle Suomea logistiikka-alan asiakasyrityksiinsä. Baronalla on tarjolla sekä kevyttä että raskasta työtä sisältäen kaikenlaisia varaston perustehtäviä (mm. keräys, pakkaus, hyllytys ja hinnoittelu) ja myös vaativampia esimiestehtäviä. Työvuorot sovitetaan aikataulusi mukaan ja töitä on mahdollista tehdä aamu-, ilta- ja yövuorossa. Palkka perustuu kokemukseen, esimerkiksi kaupan alan TES:in mukainen palkka on 11,40-13,05 e/t, mutta usein työssä saa myös vuoro- ja olosuhdelisiä peruspalkan lisäksi.

Nyt haetaan henkilöitä pitkäaikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin sekä myös lyhytaikaisiin keikkatöihin. Lisäksi työtä on tarjolla myös osa-aikaista työtä hakeville työntekijöille. Työtehtävät sopivat kaikille työnhakijoille. Oletpa sitten opiskeleva, välivuotta opiskeluista pitävä, juuri armeijasta kotiutunut, työtön tai työssäkäyvä hyvä tyyppi, niin meiltä löytyy töitä sinulle! Voit olla myös vasta työurasi alussa tai jo kokenut logistiikka-alan ammattilainen. Tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti!

Tarjoamme sinulle halutessasi matkan Baronan Honkanummen varastolle, Honkanummentie 13, Vantaa, joko Tikkurilasta tai Rautatientorilta. Varaa aikaa noin kolme tuntia + matkat.

Lähdöt:
- Rautatientorilta klo 8.00
- Tikkurilasta klo 8.30

Ilmoittaudu tapahtumaan etukäteen täältä https://bit.ly/2Rw4ZZ1 ja täytä ennen tapahtumaa myös profiilisi Baronan järjestelmään. Saat linkin Baronan rekrytointiin sähköpostiisi, kun olet ilmoittautunut tapahtumaan.

Tarkistathan sähköpostisi, että se on oikein, sillä lähetämme siihen sinulle lisätietoa rekryyn liittyen.

Tervetuloa tapahtumaan!

Tutustu tehtäviin ja Baronaan etukäteen:

Barona Logistiikka: https://www.youtube.com/watch?v=MHMhf4guJS8
Työskentely varastotyöntekijänä: https://www.youtube.com/watch?v=vlkx7uGSaKM

Miten valmistautua rekrytapahtumaan? Katso vinkit!


(c) Copyright 2018 | OHJAAMO Helsinki | Kaikki oikeudet pidätetään

TE-palvelut ELY-keskus

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager