Tulevat tapahtumat

Helsingin työllisyyspalvelut ja pääkaupunkiseudun Ohjaamot järjestävät paljon rekrytointitapahtumia yhteistyössä yritysten kanssa, kuten työnantajatreffejä, Walk in-rekryjä ja sparrauksia.

Lämpimästi tervetuloa tuleviin rekryihin!

Tulevat rekrytointitapahtumat

Etsitkö ihmisläheistä ja liikkuvaa työtä? Tule Työnantajatreffeille Ohjaamoon 7.2. klo 13.00 tapaamaan Posti Kotipalvelut Oy:n rekrytoijia! Posti Kotipalvelut Oy etsii useita henkilökohtaisia avustajia ja kotihoidon lähihoitajia!
Kaupan alasta kiinnostunut! Ilmoittaudu Ohjaamo Helsingin ja Stadin ammatti- ja aikuisopiston perehdytyskoulutukseen 6.2. mennessä! 7.2. Oodissa järjestettävässä rekrytointitapahtumassa pääset tapaamaan koulutuksen työnantajakumppaneita.
Haluatko oppia ruoanlaittoa ammattilaisten ohjauksessa ja välineillä? Hella Food -projekti on sinua varten! Tule tapaamaan Hella Foodin Sebastiania Ohjaamo Helsinkiin 31.1. tai 14.2. klo 12-15 ja lähde matkalle makujen maailmaan!
Ohjaamo Helsingin rekrytointitapahtuma nyt Kauppakeskus Kaaressa! Tervetuloa hakemaan työpaikkoja ja tutustumaan koulutusmahdollisuuksiin 12.2. klo 13-15!
Tutustu itseesi ja eri uramahdollisuuksiin työkokeilussa! Opit uusia taitoja, saat näkemystä työelämään ja löydät ehkä juuri sinulle sopivan suunnan tulevaisuudelle. Stadin ammattiopiston Nuorten työpajat esittelevät työkokeilumahdollisuuksia Ohjaamo Helsingissä 14.12, 10.1, 14.2, 7.3. ja 11.4. klo 12-15!
@ Helsinki klo 9-10.30 | Aiheena graafisen ilmeen uudistaminen ja yrittäjyys
ItisRekry tulee taas! Tarjolla on satoja työpaikkoja kauppakeskus Itiksessä, kun paikalla olevat työnantajat rekrytoivat nuoria töihin joulusesongiksi sekä pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Tule 24.10. klo 14-16 itikseen hankkimaan itsellesi uusi työpaikka!
Tule tutustumaan työnantajiin ja keskustelemaan tarjolla olevista työmahdollisuuksista sekä hakemaan työpaikkoja 7.11. klo 13-15 Malmitaloon!

Työnantajatreffit

Tapaat joka viikko yhden työnantajan, joka tarjoaa töitä. Pääset suoraan haastatteluun ja tarvitset mukaasi vain cv:n.

Walk In –rekry

Työnantaja päivystää paikalla ja tarjoaa töitä.

Katso etukäteen työpaikat netistä ja saavu haastatteluun ilmoitettuina päivinä.

Sparraukset

Vinkkejä ja sparrausta alakohtaisiin työpaikkoihin ja eri aloille.

(c) Copyright 2018 | OHJAAMO Helsinki | Kaikki oikeudet pidätetään

TE-palvelut ELY-keskus

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager