Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
  • Työpolku

Baristoja pääkaupunkiseudulle

Yritys on kasvuvaiheesa oleva kahvilaketju, jolla avautumassa lisää kahviloita pääkaupunkiseudulle. Nyt haetaan pk- alueille baristoja.

Työnkuvasi

Tärkein tehtäväsi on varmistaa, että asiakkaidemme kahvinautinto ja kahvilakokemus ylittävät heidän odotuksensa jokaisella käynnillä! Vastaat kahvilamme viihtyvyydestä ja palvelusta, ja lisäksi valmistat erilaisia kahveja ja kahvijuomia, teet myyntityötä ja hoidat kassaa, valmistat voileipiä ja salaatteja, huolehdit kahvilan siisteydestä ja tiskaamisesta sekä hoidat muita kahvilan ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Kehität aktiivisesti osaamistasi asiakaspalvelijana ja baristana joka päivä ja nostat rimaa jatkuvasti korkeammalle.

Aiempaa kokemusta baristan tehtävistä et välttämättä tarvitse, mutta motivaatiota ja intoa oppia uutta sitäkin enemmän. Työaikasi ovat vaihtelevat: työskentelet aikaisin aamulla, iltaisin sekä viikonloppuina.

Mitä toivomme sinulta

Olet iloinen ja aurinkoinen persoona ja positiivisuutesi tarttuu myös vieraisiin ja kollegoihisi
Nautit ihmisten kanssa työskentelemisestä
Myyntityö on sinulle luontevaa ja haluat onnistua siinä joka päivä paremmin
Et pelkää ottaa vastuuta ja olet oma-aloitteinen, haluat pitää kahvilasi aina huippukunnossa
Olet energinen ja ripeä, viihdyt hyvin hektisessä työympäristössä – ja olet kova paiskimaan töitä
Yritys on yksi Euroopan johtavista kahvilaketjuista, ja nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus sitoutua työhösi pidemmäksi aikaa, kehittyä siinä ja ehkä myös edetä vuoropäälliköksi tai kahvilapäälliköksi.

Mitä tarjoamme sinulle

Toimintamme laajentuessa urakehitysmahdollisuutesi ovat erinomaiset ja satsaamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen tosissamme.

Aluksi koulutamme jokaisen työntekijämme baristaksi. Jatkossa sinulla on mahdollisuus edetä vuoropäälliköksi ja lopulta kahvilapäälliköksi, tai vaihtoehtoisesti erikoistua kahviin ja kehittää siihen liittyvää osaamistasi. Työntekijänämme saat myös kilpailukykyiset edut, kuten 50% alennuksen omista tuotteistamme. Olemme ylpeitä työstämme, ja meillä on aina hauskaa töissä samalla kun teemme erinomaista tulosta!

Iloinen ja reipas henkilö, joka haluaa oppia kahvilatöitä.

Kuvaus yrityksestä

Kasvava ja kansainvälisesti toimiva kahvilaketju.

Alkamisaika
31.05.2019
Kesto
Määräaikainen työsuhde
Avoimia paikkoja
4
Avainsanat
barista, kahvilatyöt
(c) Copyright 2018 | OHJAAMO Helsinki | Kaikki oikeudet pidätetään

TE-palvelut ELY-keskus

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager