Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
  • Työpolku

Kuljettajia, konekuljettajia, siivoojia

KONEKULJETTAJIA

pääkaupunkiseudulle. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja liikkuvan kokoaikatyön. Työnkuva on monipuolinen ja vaihtelee vuodenajan mukaan. Keväästä syksyyn työ pitää sisällään imulakaisukoneen ajamista ympäri pääkaupunkiseutua –yli 270 kohteessa. Keväällä työnkuvaan kuuluu hiekannostoa, kesällä yleistä puhtaanapitoa ja syksyllä lehdennostoa. Työt alkaa huhtikuussa ja jatkuu marraskuun loppuun. Työaika on arkisin klo 7-15:30. Satunnaisesti työtä voi olla tarjolla myös viikonloppuisin.
Tässä työssä et tarvitse kuljettajan ammattipätevyyttä, mutta toivomme, että sinulle olisi aikaisempaa kokemusta konetöistä ja voimassaoleva B-ajokortti.

JÄTEAUTONKULJETTAJIA

Vakituiseen kokoaikatyöhön pääkaupunkiseudun yksikön toiminta-alueelle. Tehtävässä vastaat itsenäisesti, tai työparisi kanssa oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vakituisen kokoaikatyön hyvässä työporukassa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA

Helsingin alueelle. Töitä on tarjolla erilaisissa asiakaskohteissamme ympäri Helsinkiä toimistoista myymälöihin ja palvelutaloista tehdastiloihin. Työaika riippuu kohteesta, mutta siivoojan työpäivä alkaa aikaisimmillaan klo 6. Kerrothan hakemuksessasi tarkemmin toiveistasi työskentelyajan ja -paikan suhteen.

Huolehdit asiakasyrityksemme tilojen siisteydestä ja tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun!

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Iloinen, reipas ja fyysisestä työstä kiinnostunut henkilö, joka valmis oppimaan uusia töitä.

Kuvaus yrityksestä

Puhtaanopitoalan monipuolinen työnantaja pk-seudulla.

Alkamisaika
30.04.2018
Kesto
Työsuhde vakituinen
Avoimia paikkoja
10
Avainsanat
kuljettaja, siivoustyöt
(c) Copyright 2018 | OHJAAMO Helsinki | Kaikki oikeudet pidätetään

TE-palvelut ELY-keskus

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager