Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
  • Työpolku

Asiakaspalvelija/myyjä

Olemme suomalainen ateriapalveluja tuottava kasvuyritys. yritys tarjoaa herkullisia aterioita ja erinomaista palvelua sekä yksityiskoteihin että paikkoihin, joissa ruokaillaan yhdessä. Kotona asuville ikääntyneille ja apua tarvitseville tarjoamme turvallisen ja helppokäyttöisen ateriapalvelun, jonka avulla asiakas voi päivittäin syödä omaa lempiruokaansa haluamanaan ajankohtana, joko itsenäisesti tai hoitajan avustuksella.
Herkullista ruokaamme nauttii päivittäin jo yli 1.500 asiakasta ympäri Suomea. Asiakkaidemme määrä kasvaa jatkuvasti ja teemme jatkuvaa kehitystyötä ollaksemme Suomen halutuin ateriapalvelu.

Olemme tällä hetkellä jo noin 20 reippaan ammattilaisen joukko, mutta haemme vahvistukseksi asiakaspalvelijaa/myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2018 asti.

Työnkuvasi koostuu pääsääntöisesti arkipäivisin toimistoaikana avoinna olevan asiakaspalvelumme puheluihin ja sähköposteihin vastaamisesta. Odotamme sinulta myös rohkeaa myynnillistä otetta, sillä osa työtäsi on kontaktoida aktiivisesti asiakkaitamme ja pitää huolta heidän päivittäisestä hyvästä ravitsemuksestaan. Toimit myös tarvittaessa myyntitiimimme apuna kontaktoinnissa ja puhelintyössä.

Haemme ulospäinsuuntautunutta, asiakaspalveluhenkistä ja pelkäämätöntä henkilöä, joka auttaa kanssamme tekemään asiakkaidemme arjesta parempaa. Odotamme sinulta yleisimpien tietoteknisten järjestelmien tuntemista, kykyä oppia nopeasti uusia asioita sekä positiivista asennetta työhön ja elämään. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntitehtävistä, sosiaali- ja terveysalan tuntemusta sekä ruotsin kielen taitoa.

Kuvaus yrityksestä

Ruokapalvelualan yritys, joka erikoistunut kotona asuville ikäihmisille ja muille kohderyhmille kotiin toimitettavien aterioiden myyntiin.

Alkamisaika
01.02.2018
Kesto
Työsopimus määräaikainen
Avoimia paikkoja
1
Avainsanat
asiakaspalvelija
(c) Copyright 2018 | OHJAAMO Helsinki | Kaikki oikeudet pidätetään

TE-palvelut ELY-keskus

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager