Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
  • Harjoittelupolku

Viestinnän koordinoija

Vuonna 2001 perustettu monikulttuurinen naisjärjestö. Teemme maahanmuuttajien kotoutumista ja hyvinvointia tukevaa työtä, kehitysyhteistyötä sekä globaalikasvatusta.

Etsimme nyt työkokeilijaa 3-6 kk ajaksi. Työkokeilijan työnkuvaan kuuluu järjestön viestinnän koordinointi ja sisällöntuotanto eri viestintäkanaviimme (nettisivut, some, uutiskirjeet) yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Lisäksi työkokeilija koordinoi tuntityöntekijöiden työvuoroja sekä avustaa tarvittaessa rahoitushakemusten ja raporttien kirjoittamisessa sekä muissa järjestön juoksevissa tehtävissä. Halutessaan työkokeilija voi edustaa järjestöä eri tilaisuuksissa ja näin verkostoitua muiden järjestötoimijoiden kanssa. Työtehtäviä voidaan myös muokata työkokeilijan oman kiinnostuksen mukaan. Työkokeilija tulisi työskentelemään molemmissa toimipisteissämme, Helsingin Rastilassa sekä Etu-Töölössä.
Etsimämme työkokeilija on kiinnostunut monikulttuurisuudesta, kotoutumisesta, tasa-arvokysymyksistä ja/tai kehityskysymyksistä ja hänellä on mielellään vähintään alempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta. Työkokeilija voi olla esimerkiksi yhteiskuntatieteilijä, joka haluaa kokemusta viestintätehtävistä ja järjestökentästä, tai media-alan osaaja, joka haluaa tutustua paremmin yllä mainittuihin aihealueisiin. Järjestöön työllistyminen on mahdollista työkokeilun päättyessä, mikäli saamme rahoitusta työntekijän palkkaamiseen.

Monikultturisuudesta kiinnostunut ja oppimishaluinen henkilö pieneen tiimiin.

Kuvaus yrityksestä

Monikulttuurinen järjestö, joka toimii keskustassa ja Rastilassa.

Alkamisaika
24.04.2018
Kesto
Työkokeilu 3-6 kk, sitten tavoitteena työsuhde
Avoimia paikkoja
1
Avainsanat
Viestintätehtävät ja avustavat muut tehtävät
(c) Copyright 2018 | OHJAAMO Helsinki | Kaikki oikeudet pidätetään

TE-palvelut ELY-keskus

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager