Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
  • Työpolku

Taksinkuljettajia, edellyttää taksikoulutuksen suorittamista

Haemme pääkaupunkiseudulta henkilöitä, joilla on halu kehittyä ammattitaitoisiksi taksinkuljettajiksi.

Taksilla ajaminen edellyttää ammattiajoluvan hankkimista. Jos sinulla on pitkäaikainen ajokortti, nuhteeton tausta sekä asiakaspalveluun soveltuva luonne, voit hakeutua kurssille. Opastamme kurssille lähdössä sekä autamme tarpeen mukaan kurssin rahoituksessa.

Mitä yrityksemme arvostaa:
-Hyvät työntekijäsuhteet
-Läheiset asiakassuhteet sekä loistava asiakaspalvelu.

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi suomalaista kasvutarinaa. Vahvan tilauskantamme ansiosta tarjoammekin ahkerille ja palvelualttiille kuljettajille mahdollisuuden toimialan selvästi kilpailukykyisimpään palkkaan ja sunnuntaikorvauksiin.

Positiivinen palveluasenne ja taito kohdella ihmisiä heitä arvostaen auttavat hyvään alkuun taksinkuljettajan tehtävässä.
Tarvitsemme joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä taksin- ja invataksinkuljettajia
Koska palvelemme 24/7 on työvuorommekin sekä yö- että päivävuorossa niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

Mitä työskentely yrityksessämme tarkoittaa?
Työvuorot voit aloittaa sopimuksen mukaan kotioveltasi riippumatta asuinpaikastasi. Meiltä saat perehdytyksen työvälineisiin sekä asianmukaisen työvaatetuksen. Tarjoamme monipuolisia henkilökuljetusalan töitä kaikkina vuorokaudenaikoina vuoden ympäri niin täysiaikaisille kuin lisätienestejä hakeville. Työ sopii siis erinomaisesti myös opiskelijoille, oman toimen ohella tehtäväksi jne.

Mitä odotamme sinulta?
-Kokeneilla kuljettajilla vaatimuksena voimassa oleva ammattipätevyys sekä Helsinki-liite
-Suomen kielen sujuva hallinta
-Asiakaspalveluasennetta

Mahdollisuus työskennellä erilaisilla sopimuksilla. Suurin tarve on kuitenkin kokoaikaisille kuljettajille, normaali viikkotyötunnit.
-Pääset työsuhteeseen Taksi solutionsin kanssa. Ajat asiakkaiden autoa/autoja , autot omistavat autoilijat, ajat yrityksemme välityksen alla. Työvaatteet tarjoaa työnantaja.
Voit itse määrittää työvuorot ja käytettävyyden

Työssä on provisiopalkkaus. Sunnuntaisin on 20€:n takuutuntipalkka kaikilla työvuorossa olevilla kuljettajilla. Provisio on uudella kuljettajalle 35% auton alvittomasta kassasta. Vastaavasti kokenut kuljettaja saa 37%. Keskivertokuljettajan keskimääräinen ansio on noin 2500€/kk (tarkoittaa normaalia työaikaa sisältäen myös yövuoroja).
Työhön tarvitaan taksinkuljettajan ammattipätevyys, joka maksaa yrityksemme kautta hankittuna 550€, normaalihinta 650.(sis. Trafin koemaksun). Yritys kouluttaa kuljettajat ja voi maksaa kurssimaksun, joka vähennetään puolen vuoden aikana palkasta. Seuraava kurssi alkaa 6.8.

Taksikurssit - edellytyksenä työhön pääsemiselle

Kursseillamme kokeneet opettajat opettavat aidontuntuisessa taksiympäristössä, jossa on käytössä mittarit, kortinlukijat ja kyydinvälitysjärjestelmä. Oppiminen on tehokasta, kun laitteisto vastaa todellisuutta. Kursseillamme annetaan kaikki taksinkuljettajaksi pyrkivälle tarpeelliset tiedot.

Taksinkuljettajan koulutus jakaantuu kahteen osaan: peruskurssiin ja paikallistuntemusosioon. Molemmat kokeet tulee läpäistä. Katso lisätiedot koulutuksesta yrityksen nettisivuilta.

Kuvaus yrityksestä

Taksialan henkilöstöyritys, joka rekrytoi parhaillaan runsaasti työntekijöitä joukkoonsa.

Alkamisaika
31.07.2019
Kesto
Työsuhde, kokoaikainen tai osa-aikainen
Avoimia paikkoja
20
Avainsanat
taksinkuljettajia
(c) Copyright 2018 | OHJAAMO Helsinki | Kaikki oikeudet pidätetään

TE-palvelut ELY-keskus

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager