Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
  • Työpolku

Tuotepakkaaja

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaamme! Haemme 9 kk:n ajaksi tuotepakkaajaa.

Tuotepakkaajana toimit osana pakkaustiimiä ja vastaat itsenäisesti pakkauslinjan käytöstä sekä linjalla tehtävästä laadunvalvonnasta. Etsimämme henkilön ominaisuuksia ovat vastuullinen, oma-aloitteinen ja ennakoiva ote asioiden hoitamiseen sekä kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Olet taitava tiimityöskentelijä, kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Ymmärrät tarkkuuden ja hygienia-asioiden merkityksen työssäsi.

Tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. meijeri-, elintarvike- tai teknisenalan peruskoulutus) lisäksi pidämme tärkeänä seuraavia asioita:
• pakkausprosessien tuntemusta ja kokemusta pakkauskoneiden käytöstä
• kykyä ja halua kehittyä työyhteisössä
• voimassaolevaa hygieniapassia (tarvittaessa voidaan myös suorittaa meillä)
• kokemusta trukkityöstä (trukkikortti)
• toimintaa tukevien tietojärjestelmien hallintaa (SAP, MMC, MS Office)
• suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa

Työ on vuorotyötä (keskeytyvä kolmivuorotyö), palkkaus on SEL:n työehtosopimuksen mukainen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Toimintaamme ohjaavat henkilöstöperiaatteemme: henkilökohtainen vastuu, toistemme auttaminen, yhdessä kokeileminen ja oppiminen sekä työn tuloksellisuus.

Kun aloitat meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Johtamislupauksemme on innostaa saavuttamaan yhteiset tavoitteemme. Seuraamme mittareiden avulla mm. tavoitteitamme, henkilöstömme työhyvinvointia, työtyytyväisyyttä sekä työturvallisuutta. Meillä pääset työskentelemään kuluttajien rakastamien laadukkaiden tuotteiden parissa, innovatiivisessa ja voimakkaassa kansainvälisessä kasvussa olevassa yrityksessä. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Henkilöltä odotamme reipasta työotetta ja halua oppia uusia tehtäviä.

Kuvaus yrityksestä

Johtava elinarvikealan kansainvälinen yritys.

Alkamisaika
30.10.2018
Kesto
Työsuhde, määräaikainen 9 kk
Avoimia paikkoja
2
Avainsanat
tuotepakkaaja
(c) Copyright 2018 | OHJAAMO Helsinki | Kaikki oikeudet pidätetään

TE-palvelut ELY-keskus

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager