Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
  • Työpolku

Rakennusapumiehiä

Haemme rakennusapumiehiä rakennuspurkuun, pitkäaikaisin ja täysipäiväisin sopimuksin.

Työ on fyysistä, joten hyvä kunto ja terveys ovat välttämättömät. Työ sisältää yksinkertaisimmillaan piikkausta, kantamista ja avustavia tehtäviä rakennuksilla, joten varsinaista kokemusta ei tarvita. Hyvää asennetta kaivataan sitäkin enemmän.
Kohteemme ovat helposti julkisilla saavutettavissa, tällä hetkellä henkilöitä on töissä mm. Hotelli Marskin, Olympia stadionin ja Arkadiankadun työmailla.

Työajat ovat normaalit rakennuksilla noudatettavat työajat. Töitä tehdään arkisin ja päivän aloitus on yleensä 7.00 - 8.00 kohteesta riippuen.
Tarjoamme kokemuksesta ja työntekijän omasta toiveesta riippuen sopimuksia pitkäkestoisesta määräaikaisesta sopimuksesta aina toistaiseksi voimassaoleviin sopimuksiin.
Tuntimäärä on minimissään 32h/vko, mutta työntekijät tekevät tällä hetkellä täysiä 40h viikkoja. Palkkaus on TES:in mukainen.
Myös kesätyöt ja työkokeilu ovat mahdollisia.

Mitä toivomme:
- Hyvä asenne
- Hyvä fyysinen kunto
- Voimassaoleva työturvallisuuskortti, tulityökortista on etua (tarvittaessa myös työturvallisuuskortti voidaan järjestää)
- Suomen kielen taito pitäisi olla sellaisella tasolla, että työturvallisuuskortti on mielellään suomeksi suoritettu. Tämä on ihan työmaiden turvallisuuden takia.

Fyysiseen työhön valmis ja rakennusalan töistä kiinnostunut henkilö. Työturvallisuuskortti ja tulityökortti hyvä olla jo valmiina.

Kuvaus yrityksestä

Rakennusalalla toimiva kasvuvaiheessa oleva yritys.

Alkamisaika
28.02.2020
Kesto
Työsuhde, toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö
Avoimia paikkoja
4
Avainsanat
rakennusapumies, purkutyöt
(c) Copyright 2018 | OHJAAMO Helsinki | Kaikki oikeudet pidätetään

TE-palvelut ELY-keskus

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager