Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
  • Harjoittelupolku

Iltapäiväkerho-ohjaajia

Työnantaja tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Toiminta pitää sisällään mm. kerhoja, liikuntaa, musiikkia, partiota, seikkailua, erilaisia tapahtumia,
kursseja ja monipuolisen leiritarjonnan. Viikoittaisen toiminnan piirissä on yli 4000 lasta, nuorta ja aikuista.
Työnantaja on kansainvälinen yhdistys, joka on maailman suurin ei-poliittinen nuorisoliike. Toiminta perustuu kolmioperiaatteelle, jossa on keskeistä ihmisen henkisen, hengellisen ja fyysisen elementin tasapainoinen kehittäminen.

Päivä koostuu lasten kanssa pelaamisesta, läksyissä avustamisessa sekä ohjatun toiminnan toteuttamisesta. Iso osa työtä on myös vanhempien kohtaaminen ja heidän kanssaan yhteistyön tekeminen.
Työtehtävät ovat monipuolisia ja päivien sisällöt vaihtelevat suuresti. Työ on siis aina mielenkiintoista ja positiivisella tavalla ennalta-arvaamatonta.

Työssä on etua ulospäinsuuntautuneesta luonteesta ja positiivisesta asenteesta. Innostuneisuus ja halu työskennellä lasten kanssa ovat tärkeitä ominaisuuksia ohjaajalle. On hyvä jo etukäteen tiedostaa, että lasten kanssa voi eteen tulla henkisesti hyvinkin haastavia tilanteita, joten rauhallisuus ja ”hyvät hermot” auttavat jaksamaan haasteissa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote; Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Työkokeilujakson pituus voi olla 1-6kk ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 12-17 välille. Työkokeilujakson aikana saat käyttöösi Y-Care työapajan tarjoaman yksilö- ja ryhmävalmennuksen. Y-Care työpajan tavoite on kehittää nuoren valmiuksia hakeutua koulutukseen ja työelämään sekä vahvistaa nuoren elämänhallintataitoja. Räätälöimme työssäoppimisesta sekä yksilö- ja ryhmävalmennuksesta koostuvan työpajajakson jokaiselle valmentautujalle erikseen yhdessä valmentautujan, Y-Care työpajavalmentajien ja yhteistyötahojen kanssa. Y-Care työpajajakson jälkeen suurin osa työkokeilijoista on päätynyt kouluun tai työelämään.
Työkokeilu voi ohjata alan opsokoulutukseen ( esim nuoriso-ohjaaja tms) hakeutumiseen.Työnantaja edistää opsokoulutukseen ohjautumista omalta osaltaan.

Työnantaja tekee työkokeilun kuluessa säännöllisesti tilannekeskusteluita nuorten kanssa. Lisäksi yhteenvetohaastattelu työkokeilun loppuvaiheessa. Siinä hyödyntää työkokeilijan ja työnantajan palautelomakkeita.

Kiinnostus nuorten ja lasten kanssa toimimiseen. Halu oppia asioita.

Kuvaus yrityksestä

Kansainvälinen lasten ja nuorten kanssa työtä tekevä organisaatio.

Alkamisaika
30.04.2018
Kesto
Työkokeilu 1-6 kk
Avoimia paikkoja
6
Avainsanat
iltapäiväkerhot lapsille
(c) Copyright 2018 | OHJAAMO Helsinki | Kaikki oikeudet pidätetään

TE-palvelut ELY-keskus

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager