Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
  • Työpolku

Hoiva-avustaja 2kpl

Hoiva-avustaja Munknäshemmetin asumispalveluyksikköön

Gaius-säätiön Munknäshemmet hakee hoiva-avustajaa. Lisätietoa Munknäshemmtistä löydät täältä http://www.gaius-saatio.fi/munksnashemmet/

Tehtäviisi kuuluu vanhusten viriketoiminnassa mukana oleminen, kuten esim. asukkaiden kanssa ulkoilu, pelaaminen, lauluhetkiin osallistuminen ja lehden lukeminen. Lisäksi olet mukana vaatehuollossa (työvaatteiden pesu ja huoltoa) sekä ruokahuollossa (kattaminen ja ruokakärryjen nouto). Pääset mukaan avustaman asukkaita heidän asioiden hoitamisessa sekä saattamaan heitä tarvittaessa talon ulkopuolisiin palveluihin ja toimintaan. Töihin voi sisältyä myös avustavia toimistotehtäviä esim. arkistointia.

Työpaikka on Munknäshemmetissä, mikä sijaitsee osoitteessa Lokkalantie 10, 00330 Helsinki.
Työ alkaa mahdollisimman pian.
Palkka 1762,08 € kuukaudessa.
Työn kesto aluksi 6 kuukautta, sopivan henkilön löydyttyä jatkosta mahdollisuus neuvotella.
Saat työhösi perehdytyksen ja ohjaajan koko työsuhteen ajaksi.

Kuvaus yrityksestä

Työhön vaaditaan positiivista asennetta vanhuksiin ja vanhustyöhön sekä asiakaspalveluhenkistä työotetta. Saat työhösi perehdytyksen ja ohjaajan koko työsuhteen ajaksi. Kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole välttämätön, halu oppia ja kiinnostus vanhustyötä kohtaan riittävät.

Työpaikkaan valittavan henkilön tulee olla helsinkiläinen 18-29-vuotias, joka on ollut työttömänä työnhakijana Te-toimistossa vähintään 6 kuukautta. Mikäli olet täyttänyt 30-vuotta ehtona on, että olet saanut Kelalta työttömyyden perusteella maksettua työmarkkinatukea vähintään 300 päivää tai olet ollut työttömänä työnhakijana 28:n kuukauden aikana vähintään 24 kuukautta.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksen ja cv:n hanna.lindquist@gaius-saatio.fi TAI soittamalla Hannalle ja kertomalla hänelle puhelimitse miksi olisit sopiva kyseiseen työhön. Puh 040-569 1131

Alkamisaika
30.03.2018
Kesto
6kk
Avoimia paikkoja
1
Avainsanat
Hoiva-avustaja
(c) Copyright 2018 | OHJAAMO Helsinki | Kaikki oikeudet pidätetään

TE-palvelut ELY-keskus

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager