Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
  • Työpolku

Ravintola-alan työntekijöitä pääkaupunkiseudulle!

Etsitkö töitä? Meiltä niitä löytyy! On kokoaikaista, osa-aikaista, keikkaa, hommaa ja duunia! Jätä meille hakemus, niin joustavat työmahdollisuudet ovat ulottuvillasi. VMP Varamiespalvelun ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille.

Yhdessä Staff Plus Oy:n kanssa haemme nyt pääkaupunkiseudulle keittiö- ja salipuolen tekijöitä erilaisiin työtehtäviin viihtyisiin ravintoloihin sekä päiväkotien ja koulujen keittiöihin. Tarjoamme sinulle monipuolisen, joustavan tavan tehdä töitä ja mukavan työympäristön asiakasyrityksissämme. Tarjoamme sinulle osa-aikaista työtä ja myös pidempiä määräaikaisia työsuhteita sekä mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi ja kehittyä ravintola-alalla.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta alalta, reipasta asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme alan koulutuksen eduksesi. Edellytämme myös hygieniapassin ja voimassaolevan salmonellatodistuksen. Työtehtävät vaativat myös suomenkielentaitoa ja kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan.

Otathan yhteyttä CV:si kera, anette.salonen@staffplus.fi tai lähetä avoin hakemus suoraan kotisivujemme kautta; https://staffplus.fi/

Alkamisaika
31.03.2019
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Avoimia paikkoja
10
(c) Copyright 2018 | OHJAAMO Helsinki | Kaikki oikeudet pidätetään

TE-palvelut ELY-keskus

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager