Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
  • Työpolku

Siivoustyöt

Oletko myönteinen ihminen ja halukas tekemään töitä? Meillä voisi olla työpaikka juuri sinulle! Etsimme nyt kuutta osa-aikaista

SIIVOOJAA
tärkeän ja mukavan asiakkaamme pääkonttorille VALLILAAN, HELSINKIIN. Päivittäinen työaikasi on 4-5 h alkaen esimerkiksi klo 6 tai 7 aamulla. Sinulla olisi työpäiviä viikossa 4-5 sen mukaan, kuinka paljon viikossa pystyt tekemään töitä.
Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä. Me olemme valmiit opettamaan sinulle, miten siivotaan ammattimaisesti, jos vain sinä haluat tehdä työsi hyvin. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi tiskikoneen täyttöä ja tyhjennystä, käsipaperin ja saippuan lisäämistä wc:iden annostelijoihin, yleisten tilojen siistinä pitämistä (saattaisit siis esimerkiksi nostaa roskia roskiin ja pyyhkäistä tahroja pöydiltä tai lattioilta) ja sinun kuntoosi ja työkykyysi sopivia muita siivoustöitä. Siivooja on myös asiakaspalvelija, eli sinun täytyisi pystyä vastaamaan asiakkaan tervehdykseen ja mahdollisiin kysymyksiin. Apunasi on muu siivoustiimi, eli kaikkea sinun ei tarvitse heti tietää. Jotta voit saada tämän työpaikan, sinun täytyy kyetä itsenäiseen työskentelyyn sen jälkeen, kun olemme opettaneet tehtäväsi sinulle.
Sinua odottaa vakituinen työ tosi mukavan esimiehen alaisuudessa, osana iloista ja reipasta tiimiä. Työkavereissasi on niin Suomessa kuin ulkomaillakin syntyneitä ihmisiä, kaikki yhtä tärkeitä ja arvokkaita. L&T:n työntekijänä pääset halutessasi mukaan henkilökuntakerhoihin, jotka järjestävät jäsenilleen mm. yhteistä liikuntaa ja kulttuuritapahtumia. Henkilökuntakerhojen lisäksi saat L&T:n työntekijänä alennuksia mm. hieronta- ja liikuntapalveluista. Haluamme pitää huolta hyvinvoinnistasi sekä töissä että työajan ulkopuolella!
Kuulostaako tämä sinun paikaltasi? Hae rohkeasti töitä oheisen linkin kautta! Haluamme antaa mahdollisuuden juuri sinulle.
Tai jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai tästä ilmoituksesta, voit laittaa sähköpostia (yhdessä työvalmentajasi tai uraohjaajasi kanssa) osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Haluamme tehdä hakemisesta sinulle mahdollisimman helppoa. Älä siis epäröi, vaan ilahduta meitä viipymättä hakemuksellasi!
P.S. Jos rekrytointijärjestelmää on hankala käyttää, voit myös liittää oman valmiin cv:si ja/tai hakemuksesi järjestelmään. Pakollisia kysymyksiä on henkilötietojesi lisäksi vain kaksi ja ne on merkitty tähdellä.

Siivoustöistä kiinnnostunut ja opinhaluinen henkilö iloiseen tiimiimme.

Kuvaus yrityksestä

Valtakunnallisesti toimiva puhdistus- ja kiinteistöalan yritys.

Alkamisaika
28.02.2020
Kesto
Osa-aikainen työsuhde, toistaiseksi voimassa oleva
Avoimia paikkoja
6
Avainsanat
Siivous, työpaikalla ohjausta työhön
(c) Copyright 2018 | OHJAAMO Helsinki | Kaikki oikeudet pidätetään

TE-palvelut ELY-keskus

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager