Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
  • Harjoittelupolku

Taidegalleriaan henkilö asiakaspalvelutehtäviin

Taidegalleria etsii taidealasta kiinnostunutta työkokeilijaa / työharjoittelijaa 4–6 kk ajaksi osuuskunnan taidegalleriaan. Harjoittelu alkaa kesä-heinäkuussa 2019.

Työkokeilu Työ- ja elinkeinotoimiston kautta edellyttää, että hakija on ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi ja on oikeutettu työkokeiluun.
Työkokeilu sisältää erilaisia taidegalleriaan liittyviä työtehtäviä, joista voidaan sopia tarkemmin hakijan henkilökohtaisen osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti. Kokeiluun voi kuulua esimerkiksi seuraavia tehtäviä: - Taidenäyttelyiden valvonta ja asiakaspalvelu galleriassa - Taidenäyttelyiden ja avajaisten koordinoinnissa ja järjestelyissä avustaminen - Viestintätehtävät, kuten sähköpostitiedotus, sosiaalisen median ja www-sivujen päivitys - Taidekasvatukselliset tehtävät, mikäli hakijalla on aiempaa kokemusta / koulutusta - erilaisissa näyttely-, taide- myynti- ja viestintähankkeissa avustaminen
Harjoittelupaikka sopii kuvataidetta arvostavalle ja taiteesta laajemminkin kiinnostuneelle henkilölle. Esimerkiksi vanhempainvapaan/valmistumisen vuoksi kulttuurituotannon tai kulttuurin hallinnon työkokemusta kaipaavalle henkilölle voimme räätälöidä omaa kehitystä tukevia työtehtäviä. Kokemus kulttuuritapahtumien tuottamisesta katsotaan eduksi. Hakijalla toivotaan olevan perustaidot tietokoneen käytössä. Hakijalta toivotaan suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Taidealasta kiinnostunut henkilö, joka haluaa nähdä gallerian monipuolisia töitä.

Kuvaus yrityksestä

Taidegalleria Helsingissä.

Alkamisaika
19.06.2019
Kesto
Työkokeilu 4 kk-
Avoimia paikkoja
1
Avainsanat
Taidegalleria, avustavat tehtävät
(c) Copyright 2018 | OHJAAMO Helsinki | Kaikki oikeudet pidätetään

TE-palvelut ELY-keskus

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager